Flyttstädning

Står du inför en flytt? När det är dags att flytta är det mycket att tänka på. Låt oss på Galaxy Städservice underlätta flytten genom att ta hand om flyttstädningen! Vi erbjuder prisvärd flyttstädning med kvalitetsgaranti för både privatpersoner och företag.

Noggrann flyttstädning

Våra medarbetare har lång erfarenhet och ser alltid till att utföra ett högkvalitativt arbete, oberoende av om flyttstädningen görs i en privatbostad eller på ett kontor. I vår flyttstädning ingår grundlig rengöring av kök, badrum och övriga rum. Vi är flexibla och kan anpassa städningen efter specifika önskemål.

Före flyttstädningen får du som kund en tydlig offert. När du anlitar oss för din flyttstädning i Östersund kan du vara säker på att få en förstklassig flyttstädning till ett rimligt pris.

Flyttstädning med kvalitetsgaranti

Precis som för vår hemstädning och övriga städtjänster ingår kvalitetsgaranti när du anlitar oss för flyttstädning. Detta innebär att vi ser till att den som ska flytta in efter dig blir nöjd. Skulle flyttstädningen inte vara till belåtenhet för den som ska flytta in ser vi till att städa om.

Är väldigt nöjd med våran flyttstädning och skulle rekommendera de till
alla. Billiga och bra!

Emmelie B.

Vilket jättebra jobb ni har gjort. Så fint. Tusen tack, er kommer jag att anlita igen.

Barbro Markusson

lämna efter dig ett skinande rent kök med vår flyttstädning

Prisvärd flyttstädning i Östersund, Åre och närliggande kommuner

Tveka inte att vända dig till oss om du vill ha något särskilt inkluderat i din flyttstädning. Våra priser för flyttstädning för dig som privatperson baseras på storleken på din bostad, det vill säga hur många rum och kök bostaden har. Nedan är våra standardpriser inklusive moms, med och utan RUT-avdrag.

  • 1 rum & kök – 1600 kr efter RUT (3200 kr)
  • 2 rum & kök – 2200 kr efter RUT (4400 kr)
  • 3 rum & kök – 2700 kr efter RUT (5400 kr)
  • 4 rum & kök – 3200 kr efter RUT (6400 kr)
  • 5 rum & kök – 3500 kr efter RUT (7000 kr)

Kontakta oss för en kostnadsfri offert om du är intresserad av flyttstädning för ditt kontor.

Letar du efter prisvärd flyttstädning i Östersund, Åre eller närliggande kommuner? Kontakta oss för att få en offert för din flyttstädning.