fönsterputs-östersund-ljust-fönster

Fönsterputs

Finns det någon bättre känsla än att blicka ut genom ett fräscht och rent nyputsat fönster. Gärna en solig vårdag då man hör fåglar kvittra utanför. Vi på Galaxy Städservice erbjuder fönsterputs i Östersund med omnejd, och hjälper dig även med en ordentlig städning om du önskar.

Få skinande rena fönster i Östersund

Med vår högkvalitativa fönsterputs i Östersund blir dina fönster skinande rena, utan ränder, damm och smuts. Våra erfarna fönsterputsare har lång erfarenhet av fönsterputs och hjälper dig få dina fönster fräscha och fina på nytt.

Fönsterputs för privatpersoner och företag

Vi hjälper såväl privatpersoner som företag med fönsterputs i Östersund. För oss är inget jobb för litet eller stort, om du anlitar oss som privatperson i en liten lägenhet eller en företagskund med flera hus och ett hundratal fönster. Vi putsar dina fönster till de blir skinande rena. Vad som skiljer sig är hur lång tid fönsterputsen tar och hur många fönsterputsare vi tar med oss.

För privatpersoner kan du även nyttja RUT-avdraget när du anlitar oss för fönsterputs i Östersund. Läs gärna mer om RUT-avdraget för fönsterputs här.

fönsterputs-östersund-städfirma

Fönsterputs med kvalitetsgaranti

Den kvalitetsgaranti vi erbjuder innebär att vi inte lämnar jobbet förrän du som kund är helt nöjd med resultatet. Skulle det vara så att du är missnöjd med något moment kommer vi självklart åtgärda det.

Fönsterputs i Östersund till bra pris

När du kontaktar oss för en kostnadsfri offert ger vi dig ett bra pris för fönsterputs i Östersund. Priset för fönsterputs skiljer sig beroende på hur många fönster du har i hemmet eller på kontoret. För lägenheter brukar vi ofta erbjuda fast pris beroende på hur stor bostaden är. Hör av dig så får du ett exakt pris.

Få skinande rena fönster utan ränder och smuts när du anlitar oss för prisvärd fönsterputs i Östersund!