vackert-städat-hem-i-östersund

Hemstädning

Överlåt hemstädningen till oss och slipp dammet och smutsen i hemmet eller på kontoret. Ett rent hem är inte bara fint och trevligt för dess fräscha intryck, utan det är också bra om vi ser till hälsan. Vi människor mår inte bra bland damm, kvalster och annan smuts. Investera därför i platsen du är på, om det är hemmet eller kontoret. Vi hjälper dig när du behöver oss.

Hemstädning i Östersund på dina villkor

Vi skräddarsyr hemstädningen efter dig och erbjuder olika typer av hemstädning när du känner att du behöver en ren plats att vara på. Kanske har du för mycket att göra just nu och vill spendera tid på annat än att städa hemmet.

Det är du som bestämmer hur ofta en städare ska utföra en hemstädning i din bostad. Vi kan besöka dig en gång i veckan, varannan vecka, eller när det finns ett behov. Hör av dig till oss med dina önskemål så tar vi fram en kostnadsfri offert. Självklart sker detta utan förpliktelse och du väljer själv om du vill anlita oss eller inte.

vackert-hem

Vad ingår i hemstädningen?

Som komplett städfirma i Östersund erbjuder vi ett brett urval av städtjänster. Alla våra medarbetare har lång yrkesvana och är måna om att erbjuda förstklassig hemstädning och städar både åt företag och privatpersoner. Det som ingår i vår hemstädning i Östersund med omnejd är:

  • Dammsugning och våttorkning av samtliga golv
  • Dammtorkning av lister och öppna ytor som exempelvis hyllor
  • Rengöring av kök där vi rengör kakel, diskbänk, spis och sopskåp. Självklart rengör vi även insida och utsida av ditt kylskåp.
  • Rengöring av toalett, duschväggar, tvättställ och badkar.

Få ett exakt pris för din hemstädning i Östersund

Vill du veta mer om vad just ditt pris för hemstädning kommer att bli är du välkommen att höra av dig till oss för en kostnadsfri offert. Du får då en exakt prisbild och vad som ingår i hemstädningen. Allt för att du ska ha klart för dig hur arbetsprocessen går till. Utöver hemstädning erbjuder vi även fönsterputs, flyttstädning, kontorsstädning samt företagsstädning.

Överlåt hemstädningen till oss på Galaxy Städservice. Vi håller vad vi lovar och skräddarsyr din städning!